Kindertafel en stoeltjes heel mooi!

2

Een paar weken geleden zat ik op internet te kijken voor bedrijven die Kindertafel en stoeltjes verkopen. Ik kreeg natuurlijk ontzettend veel bedrijven met website’s te zien. Na een aantal website te hebben vergeleken koos ik ervoor om mijn bestelling te plaatsen bij Speelgoedidee. Dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Over dat bedrijf staan ontzettend veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, maar daarnaast ook echt kwaliteit leveren. Beide punten zijn ontzettend belangrijk, dus koos ik ervoor om duurzaam en ecologische meubels te bestellen bij Speelgoedidee. Het assortiment is echt gigantisch. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Het bedrijft heeft hele mooie prijzen. Veel bedrijven vragen de hoofdprijs, maar dit bedrijf gelukkig niet. Dit terwijl ze een goede service hebben en kwaliteit leveren!

Een goed bedrijf

1

Bij mijn aankoop verliep alles perfect. Alles staan goed aangegeven en daarom was mijn bestelling van speelgoed ook binnen een paar minuten al geplaatst. In totaal hebben we maar 2 dagen hoeven wachten op mijn bestellingen. Dat vind ik erg netjes! Ik ben daarom ook zeker van plan om vaker een bestelling te plaatsen op de webshop. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch en via de mail. Hier zou ik ook zeker gebruik van maken als ik jullie was. Je word namelijk uitstekend geïnformeerd. Ik ben heel tevreden met mijn Kindertafel en stoeltjes en ik hoop jullie binnenkort ook.