De Bruyloft verkoopt trouwringen

De Bruyloft Trouwringen

Van een vriend die net het huwelijk was ingestapt, kreeg ik te horen dat de winkel De Bruyloft Trouwringen aan te raden was. Hij was daar naar toe geweest samen met zijn vrouw om sieraden uit te zoeken. Hij vertelde dat alle medewerkers heel erg vriendelijk en behulpzaam waren. Naast dat zij een hele grote collectie hadden, kon jij bij hen ook sieraden op maat laten maken. Ik vond het super dat dat laatste mogelijk was, omdat ik wist dat mijn vriendin van unieke dingen houdt. Toen ik de winkel belde om een afspraak te maken kreeg ik een vriendelijke vrouw aan de telefoon. Zij vertelde mij dat wij het beste alvast een ontwerp konden maken en die dan mee te nemen tijdens de afspraak. Die avond ging ik samen met mijn verloofde achter de computer zitten om een sieraad te maken.

De Bruyloft Trouwringen

Zelf ontwerpen

toen mijn vriendin en ik aankwamen bij De Bruyloft trouwringen, werden wij heel erg hartelijk ontvangen. Samen met een medewerker bekeken wij eerst een aantal van de sieraden die zij aanboden. Er was er eentje van organisch materiaal en die vonden mijn vriendin en ik het mooist van allemaal. Die waren wat minder opvallend dan de andere. Zelf hielden wij niet zo van al die diamanten en glimmende materialen. Samen met de winkelmedewerker paste wij ons ontwerp iets aan. Wij wilde namelijk een sieraad van het organisch materiaal en dan binnen in een persoonlijke gravure. Wij zijn er heel erg blij mee dat wij zelf een sieraad hebben kunnen ontwerpen.

De Bruyloft Trouwringen