Een lichtkoepel als cadeau

Mijn ouders zijn eerdaags 25 jaar getrouwd, en geven hiervoor en groot feest. Tegenwoordig is dit een hele mijlpaal als je zoveel jaar bent getrouwd. Natuurlijk hoort bij dit grote feest ook een groot cadeau, maar wat dat is de vraag.  Samen met mijn broer en zus hebben we al meerdere keren rond de tafel gezeten om te bedenken wat we hun kunnen geven. Maar we hebben nog steeds niet het cadeau gevonden waar iedereen tevreden mee is. Zo zaten we op een tafel gezellig in de tuin van mijn ouders onder de veranda. Het regende, maar we zaten lekker droog. Wederom op de vraag wat we voor onze ouders gingen kopen bleef het stil. Totdat mijn broer per toeval naar boven keek en zei; “een lichtkoepel“. Ja natuurlijk dat is een geweldig cadeau, had mijn ouders er ooit over horen praten, maar meer dan dat is het er nooit van gekomen. Via internet hebben we gekeken wat de mogelijkheden zijn, en hebben toen een lichtkoepel besteld.  FotoDPI013a-(2)

Een mooi cadeau voor hun trouwdag

Precies op de dag dat mijn ouders 25 jaar waren getrouwd werd de koepel afgeleverd. Wat waren mijn ouders blij toen ze hun cadeau uitpakten en zagen wat we hadden gegeven. Gelukkig dat we een handige neef in de familie hebben die de koepel kwam plaatsen.  Nog geen dag later zaten mijn ouders gezellig in hun tuin te genieten van de mooie koepel. Inmiddels heb ik voor mezelf ook zo een mooie koepel besteld voor in mijn garage.  lichtkoepel_dakbetreding